Posts

 • New Holland varaosat ovat paras vaihtoehto New Holland koneisiin


  Kun kasvukausi alkaa keväällä, on tärkeää, että maatilan työkoneet ovat kunnossa, ettei kylvöihin ja sadonkorjuuseen aiheudu turhia viiveitä. Tervetuloa maatalousaiheisen blogin pariin. Tämänkertaisena aiheena ovat maatalouskoneet ja niiden oikea huolto sekä oikeanlaisten varaosien käyttäminen. Esimerkiksi New Holland koneisiin sopivat parhaiten New Holland varaosat. Suunnitelmallinen ja säännöllinen huolto on tärkeää maatalouskoneiden huollossa Kun maatalouskoneita huolletaan ja pidetään yllä säännöllisesti ja suunnitelmallisesti, pidentää se niiden käyttöikää, vähentää korjaustarvetta, parantaa niiden turvallisuutta sekä varmistaa siten tuotantoprosessin käynnissä pysymisen ja tuottavuuden.
  [lue lisää]

 • Traktorin valinta


  Traktorin valintaan liittyy paljon erilaisia vaihtoehtoja, sillä traktoreita on hyvin paljon ja erilaisiin käyttötarkoituksiin. Yleisesti katsoen voidaan traktorit luokitella niiden vetotavan sekä ohjattavuuden mukaan takavetoisiin traktoreihin, runko-ohjattaviin traktoreihin sekä nelivetoisiin traktoreihin. Usein kaikki traktorit ovat turboahdettuja, sekä niissä on nykyään melkein aina diesel-moottori ja hokkikuvioidut renkaat. Näiden yleisten mallien lisäksi on myös paljon erilaisia traktoreita, joita on suunniteltu jotain tiettyä tarkoitusta varten. Joskus traktorit vaativat lisäosia, tai ihan vain huoltoa, eri käyttötarkoituksia varten ja niitä tarjoavat esimerkiksi Hämeen traktorihuolto.
  [lue lisää]

 • Traktorin tarina


  Traktorit ovat olleet yhteiskunnan tärkeä työkalu jo pitkän aikaa. Traktoreita on monenlaisia ja niitä on moneen eri tarkoitukseen. Traktorin valinnassa vaikuttaa vähän samanlaiset asiat, kuin esimerkiksi autoa valittaessa, eli jokaisella on oma suosikkinsa. Minkä merkkinen, paljonko on hevosvoimia, mikä malli ja niin edelleen. Tässä kirjoituksessa käydään läpi traktoreiden historiaa, muun muassa mitä traktorit ovat, mistä ne ovat tulleet ja miten niiden kehitys on kulkenut.  Historiaa Traktorin perusperiaate on yksinkertainen, se on hyvin monipuolinen ajoneuvo, jota käytetään useimmiten maatiloilla, metsätöissä tai esimerkiksi lumitöissä.
  [lue lisää]